Menu

Kategorie: AKCE 2016

161127 >>>>Velký Meder - Thermal Corvinus -- 27.11. - 29.11.2016

161127 >>>>Velký Meder - Thermal Corvinus -- 27.11. - 29.11.2016......prohřátí po konci sezony

 

 

Opět se jedeme prohřát do teplé vody. Lokalita je všem již za ta léta známa. Ještě zase malé zopakování:

Termály - Termální lázně, koupaliště Veľký Meder Slovensko mají dlouholetou tradici a výhodnou polohu na dojezd autem z České republiky. Léčivé účinky vod v destinaci Termální lázně Veľký Meder Vám pomohou odstraniť případné problémy s pohybovým ústrojím. Termální lázně Veľký Meder poskytují svým zákazníkům širokou paletu služeb. Najdete zde prostor na regeneraci, odpočinek, zábavu, kvalitní ubytování a také možnosť ochutnat kulinářské umění regionálních specialit jižního Slovenska v stravovacích zařízeních a nepřeberném množství restaurací. Veľký Meder lázně.

Koupaliště Veľký Meder disponuje se dvěma prameny z nichž vyvěrá z hloubky 1500 m 57 až 72 °C teplá termální voda. Chemické složení geotermální vody má blahodárné účinky na pohybové ústrojí, klouby a má regenerační účinky na organismus člověka.

Ubytko budeme mít ještě nevím kde, ale opět v podobné vzdálenosti. Jen chceme zkusit něco nového. Takže prosím každého, kdo by ještě chtěl jet, tak rychle nahlásit, ať můžeme zajistit bydlení. Zatím jsem uvedl ty co řekli v Orličkách, že Ano.

Takže budu tuto stránku postupně doplňovat.

Ubytování:

Apartmány Family Veľký Meder se nachází jen 200 metrů od Termálparku Veľký Meder. Mají Wi-Fi zdarma ve všech prostorách, ubytování s možností vlastního stravování, nepřetržitě otevřenou recepci, zahradu s grilem, terasou a hřištěm pro děti a neplacené soukromé parkoviště přímo na místě.

Apartmány Family Veľký Meder nabízí terasu nebo balkon, satelitní TV, dobře vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelnu se sprchou.

Pozor: Zúčastněným malé info - zrušit bezplatně rezervaci mohu do 13.11.2016. Po tomto termínu je nuntné ubytko zaplatit.


Účastníci akce:

Kdo Ne Po Ut St Ubytko Kde
Radovan & Míla          Pokoj pro 2
Family
Pepík & Dáša          Pokoj pro 2 Family
BobR & Jitka          Pokoj pro 2 Family
Roman & Roza          Pokoj pro 2 Taktik
Yetti & Zuzka          Pokoj pro 2 Family
             
 Celkem účastníků 
10

 

 

Komentáře rss

stop Uzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.

, - odpovědět
Radovan
Tak poslední info pro aktivní lázeňské povaleče. Ubytování aktualizováno podle posledních stavů účastníků. Dohodnuta platba na místě bez zálohy. Horké vodě, studenému pivu a hlavně válení zdar 11 11 11
, - odpovědět
Radovan
Finito, zajištěno. Ubytko je nové, cena stejná jako staré, vzdálenost od lázní - je to blíž o 30 no možná 60 metrů.
, - odpovědět
Radovan
Doplněna závěrečná akce. V pátek příští týden uzavírám rezervace ubytka a zajišťuji s ubytovávacím kolegou Pepíkem pod velením Míly a Dáši nějaké to bydlo pro nás 11